Stillus op jouw bruiloft?

Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Dan zijn jij en je aanstaande ongetwijfeld druk bezig met de voorbereidingen. Ringen, trouwlocatie, het diner, het bruidsboeket, en natuurlijk: de muziek! Stillus is misschien wel de perfecte band voor jullie bruiloft.

Jullie bruiloft moet natuurlijk perfect zijn. De juiste muziek op het bruiloftsfeest is daarbij heel belangrijk. Wij gaan daarom graag met je in gesprek om jullie wensen te bespreken en deze waar te maken. Zo kunnen we rekening houden met jullie muziekvoorkeuren, of jullie een openingsdans willen of niet, en hoe jullie het feest willen opbouwen. Rustig opbouwen en dan knallen, of gelijk vol gas? Een speciaal verzoekje als openingsdans? In overleg is heel veel mogelijk.

Een keer een optreden of een repetitie bijwonen? Geen probleem, graag zelfs! Pas dan ervaar je echt hoe we live klinken.

All-in bruiloftstarief

Voor bruiloften tot 75 personen hanteren we een vast, all-in tarief van € 895 voor een avondvol programma, inclusief geluidsinstallatie, pauzemuziek en reiskosten tot 50 km van Zwolle. Bij meer personen schakelen we extra professioneel geluid in en rekenen we een aangepaste maar nog steeds zeer scherpe prijs.

Heb je al een datum geprikt voor de grote dag? Neem dan geheel vrijblijvend een optie. Wil je eerst meer informatie, of een keer een optreden of repetitie bijwonen? Ook dat is geen probleem!

Neem contact op

Wat andere bruidsparen zeggen:

  • "Onze gasten hebben het feest gemaakt, maar zonder jullie was het niet zó geslaagd geweest. We hebben veel leuke reacties gekregen. Hartelijk bedankt!"

    Sjoerd en Eva
  • "Zeker een aanrader!"

    Jacqueline
  • "Toppers! Altijd weer een feestje!"

    Sabrina