Recensies

Wij kunnen je natuurlijk van alles vertellen wat ons nou zo leuk maakt en waarom je ons moet boeken, maar de mening van degenen die ons eerder hebben geboekt zijn misschien nog wel veel belangrijker. Daarom hier de recensies verzameld op boekingsplatform Gigstarter.

Gigstarter is een onafhankelijk en gratis platform om bands te zoeken en te boeken. Via Gigstarter kun je ons eenvoudig boeken, of vrijblijvend een prijsopgaaf doen. Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen.
Op zoek naar een band voor jullie bruiloft? Kijk dan ook eens op onze bruiloftspagina voor aantrekkelijke bruiloftstarieven.

Recensies van boekers

Door

Leuke band met veel energie, dynamiek, positieve vibe en echte sfeermakers! Goede muziek en zang. Wij hebben een topavond gehad met deze band!

Door

Het optreden van Stillus op onze bruiloft was geweldig! Ondanks de warmte in de zaal kwam iedereen na elke pauze weer terug naar binnen en werd er flink gedanst. Na afloop hebben wij van onze gasten ook veel complimenten gekregen over de band. Het contact met de mannen van Stillus was prima. Van te voren zijn we langs geweest in hun oefenruimte om elkaar te leren kennen en ideeën uit te wisselen, erg leuk. Ze hebben zelfs nog een verzoeknummertje ingestudeerd (in het Limburgs!). Zeker een aanrader!

Door

Mannen van Stillus,
Het was een prachtige avond. Wat hebben we genoten. Hartelijk dank voor de meer dan prettige samenwerking en adviezen die jullie ons hebben gegeven. Jullie hebben veel mensen laten swingen!
Top!!
Stillus een echte aanrader

Door

Het contact met Stillus was goed, toen een afspraak niet door kon gaan werden we keurig op de hoogte gebracht. Maar wat een feest hebben wij gehad door deze band. Veel muzikale kwaliteiten en je ziet dat ze het leuk hebben samen.
Nieuw repertoire wordt vermengd met oude disco of meezingers. Veel complimenten van onze gasten voor deze band. Nogmaals Stillus bedankt!

Door

Alles waar we op hoopten en meer! Stillus is een vriendengroep waar je eerst top contact mee hebt, alles is bespreekbaar en je krijgt 1 groot feest van fantastische muzikanten. Interactie met publiek geeft echt het idee dat je samen met hun het feest (mee)maakt.
Dit kunnen wij iedereen aanraden! Bedankt jongens, jullie maakten een onvergetelijke avond!

Door

De gig was prima en met een gevarieerde set list voor elk wat wils.
Afspraken en contact met de band was super in orde.

Door

Zonder Stillus was ons bruiloftsfeest niet zó geslaagd geweest. We hebben heel veel leuke reacties gekregen op de band. Absoluut een aanrader!